"Záblesky světel"

"Záblesky světel"

Anotace: Po dlouhé době mám tu čest Vám představit uzavírající báseň mé tvorby... pak nastala dlouhá přestávka.!

Zrádným šerem mihotají...
Záblesky proradného zčeřeného světla.
Do nitra duše vryl se ocelový projektil.
Na cestě prach a krev vyteklá,
to celý můj svět se do války položil...

Zrádným šerem mihotají...
Mé myšlenky v nekonečném nočním tichu.
I ony padly v jednom okamžiku,
spolu s ideály, které ztratily svůj smysl.
Všechno zahaleno jest ve velkém otazníku...
Všechno zahaleno jest..
A já nevidím kliku.

Zrádným šerem mihotají...
Marné naděje na probuzení.
Já šel do bitvy.
Teď už nic není...
Já musel padnout,
při setmění...
Abych znovu mohl vstát.
Abych pochopil tisíce dalších věcí...

Možná smyslem života je jiný výškový bod.
Možná není jenom vrchol, ale něco nad..
Já vystoupil však jen na první schod...
Snad.
Autor infoneox, 23.01.2008
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí