POPRVÉ

POPRVÉ

Anotace: ...nostalgické zamyšlení .... :-)

Poprvé jsi to byl ty,
co jsi mě za ruku vzal....
Poprvé jsi to byl ty,
co jsi mi po letech polibek dal....
Poprvé jsi to byl ty,
kdy já na nevěru pomyslela....
Poprvé jsi to byl ty,
co jsem tu myšlenku uskutečnit chtěla....

Vždy je něco poprvé!
S tebou je to kouzelné!

Až nebude poprvé
a bude naposledy,
možná se střetnou naše pohledy
a bez jediné hlásky si řekneme:
MY DVA NE SEBE NIKY NEZAPOMENEME!
Autor Dalimila, 22.06.2005
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí