SVĚDOMÍ

SVĚDOMÍ

Anotace: ...bez anotace

Když do tvých očí se dívám,
vidím lásku svou.
První lásku,
co je celý život o nás dvou.

Tak mocný cit mezi námi je
a stále nám v patách pomalu jde.

Kdo tohle nezažil, nepochopí!
Lásce neporučíš, když tě do náruče chopí!
Ani se do toho nelze vžít!
My dva však nechceme nikomu ublížit!
Autor Dalimila, 22.06.2005
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí