Jednoho dne

Jednoho dne

Anotace: .

Oděna ranní němotou,
zívám nad vlastním odrazem
mlžného oparu v zrcadle.

Jako kontrast pláče a smíchu
a ironický úšklebek nad fantazií.
/černý jednorožec bez křídel

Přiblížit se lidskosti
a moci se nechat tlouci
pohledy lidí tam venku.

Pozřu denní hlad,
zapíjím žizeň.
Dalších pár maličkostí bytí.
/nevlastní potřeba

Spálena večerním chladem,
zívám nad odtékající vodou,
ve které sem smyla dnešek
i kus sebe.
Klížící se víčka nevědomí.
/vzducholoď plující skrz vlasy
Autor jitro, 24.01.2008
Přečteno 285x
Tipy 8
Poslední tipující: NikitaNikaT., Traci, Petite Francaise, maena, její alter ego
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímává básenka, sem tam dost myšlenková.

05.02.2008 16:37:00 | NikitaNikaT.

miluju vzducholodě! MOC! vlastně miluju skoro všechno, co se týče létání :)

24.01.2008 20:21:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí