Stále...

Stále...

Anotace: ...

Stále měním dráhu,
jak míček ve squashi.
Ode zdi ke zdi.
Rozumem nehřeším.

Jsem barvička,
co znáš ji z leporela.
I přízrak šedý,
viděný za večera.

Jsem vločka ze sněhu
na horkých rtech.
I pírko holubí,
špinavé na schodech.

Jsem chmýří,
padáček z pampelišky.
Padám, padám, padám
lehce z výšky.

Studánka průzračná,
co se v ní utopíš.
Občas prolhaná,
koukni mi do očí.

Pošlu Ti jiskry,
co srdce sežehnou Ti.
Já, hříchem těžká,
podlahy už se hroutí.

Jsem černá paní,
s urnou v náručí
- vyhni se mi z dálky.
Já za nic neručím.
Autor spare, 24.01.2008
Přečteno 234x
Tipy 24
Poslední tipující: isisleo, Chancer, Psavec, Jiparo, NikitaNikaT., WhiteSkull, meganek, Bíša, Bean, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Urna... tohle slovo se mi vůbec nelíbí. A nemusí to být jen ta na popel, volební mě taky nijak nenadchla.

25.01.2008 11:51:00 | Psavec

mlčím mlčím..
ani se nehnu..
v rohu se krčím..
než z tvého hněvu
a jiskérek
lehnu..
(popelem)

24.01.2008 22:11:00 | Bean

Urna je bojová i moderní artefakt...

24.01.2008 22:09:00 | Bíša

Ano...i mě to dostihlo:-)

24.01.2008 22:09:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí