Studiu 2

Studiu 2

Schýlené hlavy
osmnáctileté
profesor praví:
"Méněcenní, ztěte!"

pokojné mrvy
plné prázdných cetek
budeme prví
nechceme být zmetek
poznámky píšem
rádi vše zvíme
Psssss!! není slyšet
ruch tu nestrpíme

U okna zvrací
moje kamarádka
svůj život ztrácí
rak to je svinstvo
domů se vrací
do peřin ulehnout
zdechnout
Nikdo si nevšímá
každý cosi píše
a ve třídě je slyšet
jak všichni údivem zkoprní
zvládne si učivo doplnit??!!?
Autor Honzeek22, 25.01.2008
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí