Valhalla

Valhalla

Anotace: Možná dnes padnem - co víc si přát Pokud naše pověsti nelhaly Budem už napořád bojovat

Taste meče, věrní druhové
Vítr nás teď žene ke břehu
Buďte nám příznivi, bohové
Rachot vln zaniká ve zpěvu
Blesky se křižují oblohou
Pro tebe bojujem, Odine
Snad tvoje runy nám pomohou
A my se vrátíme k rodině
Už slyším řinkot jejich zbraní
A nepřátelé strachy z nás skučí
Láskou k boji jsme všichni hnáni
Naše duše se předem loučí
Možná dnes padnem - co víc si přát
Pokud naše pověsti nelhaly
Budem už napořád bojovat
Až přijdem všichni do Valhally
Autor branwen, 25.01.2008
Přečteno 359x
Tipy 3
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

první polovina je vynikající, štěně :)

31.03.2008 17:01:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí