Krátké zastavení

Krátké zastavení

Anotace: Věčné téma - první láska.

Krátké zastavení

Není to vtip ani provokace,
je to jen pokus zastavit se ...
a vrátit se v čase.

Osedlat času stroj,
zpátečku zařadit,
kdekoli dorazit -
kdykoli zastavit.

Tam kdesi před léty
cesty se setkaly,
osud však tomu chtěl,
že se jen proťaly.

Dnes už jen dohady -
co kdyby, snad kdyby...

Plynoucí voda řek
k pramenům nepádí,
co jednou osud vzal,
víckrát už nevrátí.
Autor Theara, 22.06.2005
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Stroj času a žít svůj život znovu. Pěkný nápad i dobře napsané.

30.04.2007 08:39:00 | rozymera

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí