Rozloučení...

Rozloučení...

Anotace: a pád do reality. ale jako by se mi ulehčilo...

Zklamání?
Vlastně ne.
Je to jen skutečnost.
Známá.
Ale krutá.

Je to tak,
že k jiné medové
míří tvá květnatost.

Smutek?
Již necítím.
Jen to, že odchází.

To vše již dávno vím,
byl to jen klam...
a já na něj skočila.

A teď,
jen to jediné,
co bych ti přála...
-abys v své lásce
nezůstal sám..
Autor Badya, 25.01.2008
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: Dilla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí