SNÍM SVOU POHÁDKU

SNÍM SVOU POHÁDKU

Anotace: ....to mi dnes napsalo moje Sluníčko a já to jen sladce vstřebávám......

Sním lásko pohádku o našem žití,
ten střípek života pouhého bytí.
Nasávám zdroje z tak něžné bytosti,
slůvka, doteky vedou mě k radosti.

Hladím tě po vlasech, po tváři, po těle,
cítím se jako pták, tak volně, tak skvěle!
Na tvé růžové rty přiládám usta,
přivírám oči ... sním .... chci tak zůstat!
Autor Dalimila, 23.06.2005
Přečteno 433x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí