Šeptej, ať neslyší můj křik

Šeptej, ať neslyší můj křik

Anotace: ... Dneska bylo tak krásný počasí /jaro/... //Zasloužíš... a ty to víš.//

Toulám se světem
/bez ladu a skladu/
v botech /podobných těm z Paříže/
s jiskrou v oku,
co zhasla.

Slečna,
co prodává zimní ovoce /.../,
dostala sicilský pomeranče
a nechala mě ochutnat...
/smála se kaštanovým úsměvem/

Za ostnatým drátem z plastu
je prý nová země, lepší svět.
Odpusť mi všechna slova,
co působila bolest,
už nepromluvím.
/políbím, propluju, pominu./
//prominu//

Od desíti k pěti,
v ranním oparu nad městem,
skelný pohled porcelánový panenky z výlohy...
Plakala by /kdyby směla cítit/

Svítá,
sluneční absence,
jenom drobnej déšť a malátný pohyby.
/je ráno a ty spíš/
Nádechy jen pro ten pocit,
že víc od světa nemůžu čekat.
Pocitový probouzení, slzy smíchu, pocitový vztahy ... s tebou.
/,,je to absurdní“/

Mám rozostřenej pohled,
málo jasnejch tvarů,
ledový ruce na bocích
a hodně snů,
co nikdy nevykročí z deníků.

Předměty mě učili pojmenovávat ve školce,
/9 let zpátky/
hodně toho jsem zapomněla.
Utkvěly mi jen abstraktní tvary kuželů,
co lehko mění směr /jinam./
Přečteno 322x
Tipy 11
Poslední tipující: Michal Kvido, Jesus, callowsick, Sukuba, Zuz., qpal
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je nejlepčejší... všechny tvoje básně, nebásně i pseudobásně jsou naprosto ohromující...asi jako ty .)

04.01.2009 21:39:00 | Layla.

nevim, co říct..skvělá!

31.01.2008 22:12:00 | Jesus

je krásná...asi jsem pochopila...

30.01.2008 18:15:00 | Sukuba

Malvínko...
dnes jsem to já, kdo nerozumí.

29.01.2008 16:49:00 | Zuz.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí