Sluchátko

Sluchátko

Anotace: sluchátko a jeho domov v budce na odlehlém místě:)

Kývající se sluchátko
Velká prasklina jako kukátko
V kabelce jedno zrcátko

Stojí samotná u sluchátka
Přitom kouká do kukátka
Stále mluví do zrcátka

Rozhovor si cvičí
Své zážitky zrcátku líčí
Každá špatná věta ji sklíčí
Je to jen smutek dívčí

Osamocená telefoní budka
Pokyvující noha a botka

Červenou barvu sluchátko má
Ton se z něj ozývá
Ušima se na nás podívá
Naše vnitřní myšlenky odívá
Sny samo kolébá
Do duše se dostat má
Dveře dívka zavírá

Odchází k modré telefonní budce
Práskne dveřmi prudce

Už asi nevrátí se
Sluchátko do rytmu větru houpe se
Autor PoeziGirl, 28.01.2008
Přečteno 414x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Traci, WhiteSkull, jedam, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Druhý Super tip, který jsem dala. A myslím, že další komentář to tím pádem nepotřebuje:o))

29.01.2008 12:59:00 | Traci

Divím se, že sluchátko funguje...

29.01.2008 00:26:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí