Ukradená svatozář

Ukradená svatozář

Anotace: proč si jenom člověk bere to, co mu nepatří, a i když si to dobře uvědomuje, že je vinník, tak pokračuje?

Strašidelně odrážející zrcadlo,
které visí v dáli na stěně...
pár nápadů, co tě napadlo,
jsou správné? možná méně...

Díváš se do zrcadla,
přemýšlíš o své tváři,
nad hlavou-věc, co jsi ukradla,
je to kruh, co jasně září.

Svatozář, co visí ti nad hlavou,
je zlatá, ale čekáš, kdy spadne.
Provinile chodíšna světě po nohou.
A co ty myšlenky? Jsou i teď vadné?
Autor Ceraa, 29.01.2008
Přečteno 257x
Tipy 4
Poslední tipující: Laivindil, PUERO, .K.r.i.s.t.y.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takže je to pocitu viny z přetvářky

12.02.2008 20:12:00 | PUERO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí