Poslední zkouška

Poslední zkouška

Anotace: Taková báseň nebáseň z trochu serióznějšího soudku

Spánek stále nepřichází,
pád do snů v nedohlednu jest,
stoh papíru vedle leží,
já zas doň zabřednu.

Mučení hlavy, trýznění duše,
znavené údy a strachu plné srdce.

Hromada slov a vět v kabátec černobílý oděna
na posteli válí se,
zda klidu dojdu-li,
však dojista neví se.

Však jisto jest,
když zázrak nestane se,
osudy přechmurné čekají na mě,
od obracení papíru mozolů plné dlaně.

Teď doufám,
že se stohem faktů,
hromadou slov a vět,
trávím noc a večer naposled.
Autor Slava-THC, 30.01.2008
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Any 4, jedam
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí