Nechoďte

Nechoďte

Anotace: poslouchej srdce své a ne chtíč těch ostatních

Mraky oblohou jdou,
v šicích jak vojíni.
Srovnáni pěkně za sebou,
kráčí za osudem - do hlíny.

Jednu ženu společnou mají,
ta však krutá a bezbožná.
Postupně v peklo všici propadají.
Šance žít je malá...téměř nemožná.

Její jméno když zašeptáš
vojákům srdce se roztepe.
Na smysl její však se nezeptáš,
ty, se zbraní v ruce - loutko či člověče?

Neber zbytečně do ruky zbraň
a nechoď do neznámé dálky.
V pozdrav pouze pozvedni dlaň
a nechoď za milenkou ostatních - do války...
Autor vox animi, 31.01.2008
Přečteno 299x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezký, hustý, drsný!

06.02.2008 20:34:00 | Vitae

Vím...

31.01.2008 19:28:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí