Když srdce bije na poplach.

Když srdce bije na poplach.

Anotace: Jde o jednoduchý písňový text, tak ho tak prosím berte.

Když srdce bije na poplach,
to je tím, že máš strach.

Když srdce bije na poplach,
hormony se v těle bouří.
Většinou máš z lásky strach,
když iluze se zvolna boří.
Někdy míváš v kalhotách,
když o život ti běží.
Tápeš potom v temnotách,
když u tebe už hoří.

Srdce ti bije na poplach,
když tě něco zlého souží.
Seš jako v mrákotách,
když jsi náhle v louži.
Srdce ti bije na poplach,
když smrt kolem krouží.
Ze všech lidí zbyde prach,
a někteří rády po ní touží.

Je spousta, z mnoha drah,
když se intuice držíš.
Strach nebije ti na poplach,
když si jistojistě věříš.
Své nejistotě dáváš šach,
když za cílem svým běžíš.
Někdo jinej tápe v temnotách,
zatímco ty si v klidu ležíš.

Když srdce bije na poplach,´
co si se ti skrývá v útrobách.

JE TO STRACH.
Autor jehlaspichlas, 31.01.2008
Přečteno 301x
Tipy 9
Poslední tipující: maena, Bean, whiolet, NikitaNikaT., takova
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

když srdce bije na poplach
jsem svých slabostí vrah..
překročím proto temný práh
co chci je na dosah ...

22.02.2008 06:50:00 | Bean

Super...když mě srdce bije na poplach tak často hloupě zmatkuju...

18.02.2008 16:36:00 | whiolet

St za nápad, jistě to má rytmus, tak už jen nahoď melodii a jdem si ju zapět.

13.02.2008 14:05:00 | NikitaNikaT.

Mně bije srdce na poplach, když za tramvají běžím...

05.02.2008 15:07:00 | Hannazka

hezkýýý

03.02.2008 11:06:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí