Legenda významných lidí

Legenda významných lidí

Anotace: S myšlenkou na oblíbenou skupinu ;)

Bez bicích nástrojů,
s myšlenkou na rány,
které tvoří tyto zvuky,
s klavírní etudou,
rozezvučeli celý sál.

Volali S.O.S,
chtěli přilákat mladé,
aby zapojili se do tance,
slavnostně a nenásilně,
tancovat až do konce.

Jedna kytara,
jeden hlas,
druhý hlas,
šetří čas
a klavír hrá.

Tolik melodií,
tolik her
a tolik písní,
hrají dodnes?
Těžko! Žízní.
Autor come-past, 31.01.2008
Přečteno 253x
Tipy 3
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí