Míša v přírodě

Míša v přírodě

Anotace: Motto: Člověk se prý má vracet na známá místa... Dnes jsem podnikl malý výlet a po sedmi měsících opět vstoupil na naši zahradu za domem... (Michal U.)

Seznámil jsem se se stromem
V naší zahradě za domem
"Byl jsi tu nebo nebyl?"
On řek jen: "Ty seš debil!"

Pak pravil záhon růží:
"Obzory se ti úží!
Nesmíš jen sedět doma!
Občas ho navštiv - stroma!"

Hovoří zahradní jahoda:
"V přírodě vládne pohoda
Pročpak už nechodíš tolik sem
A dřepíš v pokoji za mixem?"

Zašláp jsem protivnou vosu
Popadl pilu a kosu
Se florou už je to hotový
"Já jim dám - nadávat Míšovi!"
Autor Petrik78, 25.06.2005
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí