Anděl pekel

Anděl pekel

Anotace: Chtěl bych pomáhat...nemohu ale,pokud mi nepovíte co vás trápí

Slza jako kapka rosy na kámen padla,
Ty však dále nevnímajíc.
Potichu zrada se vkradla.
Chtěla jen ublížit a nic víc.

Já Tebe však neopustím.
Setři slzu hořkou ze Své tváře.
Těm co ublížili Tobě nikdy neodpustím.
Kolem mne ohnivá magická záře.

Tys nazvala se andělem,
ale to já jsem tím Tvým.
Chránit ochoten jsem třeba holým tělem.
Za své služby Tobě o nic neprosím.

Jsem anděl peklem vyvržen,
má křídla špinavá a ppotrhána.
Ale láskou Tvou byl jsem podržen!
tvá víra nesmí býti pošlapána!!!

Moje křídla začernalá-jen pomyslná,
chránit by chtěla tvé tělo a štěstí,)
ale touha nejspíš je to nesmylsná,
abych probral se-dejte mi pěstí!

Možná naivní jsem,ale pomoci chci,
Vám,kterým je samota přítelem,
chtěl bych být lékem v nemoci.
I tak zůstávám ale,pekelným andělěm...

Ve chvíli kdy pošleš mě pryč od sebe,
já jen poodtoupím za Tvá záda
a stále tu zůstávám pro Tebe
a vím,že přes všechna úskalí-snad-máš mě ráda.
Autor vox animi, 06.02.2008
Přečteno 605x
Tipy 7
Poslední tipující: pejrak, Morgenstern, Charibeja, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Martanka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná naivní jsem,ale pomoci chci,
Vám,kterým je samota přítelem,
chtěl bych být lékem v nemoci.
I tak zůstávám ale,pekelným andělěm...

pekelní andělé jsou mezi námi
vždy byli mi vším
teď však mé chmruy zahnali
a za to jim vděčím :-)

i pekelný anděl může být dobrý

25.04.2008 20:05:00 | anima alba

a ty přítelem,
v boji lítém...

něco mi to přimpomělo... :´(

08.02.2008 00:31:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

Jééé, to je krásný, opravdu moc moc hezký!!! :-)

06.02.2008 20:32:00 | Vitae

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí