Dalsi traparna od ubozaka...

Dalsi traparna od ubozaka...

Anotace: ...

Blesky křižují rudočernou oblohu,
Proč, proč už dále nemohu?
Stavím kolem srdce ocelovou zeď,
Včera bylo pozdě, později je teď.
Chtěj jsem něco, možná med,
To co sklidil jsem je arzenický jed.
Není světlo, nikdy pro mne nebylo,
Je jen tma, a štěstí na mne nezbylo.
Hlupák zklamal sebe když přál si lásku,
Proto teď píši tuhle trapnou vzkazku.
Autor Johny Styx, 06.02.2008
Přečteno 241x
Tipy 2
Poslední tipující: dream in emptiness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí