Mechanickorelativní mandarinka

Mechanickorelativní mandarinka

Anotace: Mechanickorelativní mandarinka

Mechanickorelativní mandarinka letící po drátu ku městu
Přisáta k věžím odbarvena na zelenohnědou
Mačká bláhově medvídka svého
Krmena hrochy pozoruje bimbání
Šmudlá si ručkou
Vrní a voní
Nazouvá starší emo a skrupulně promítá to zlo v okap
Má náladu svoji
Netopýří bejk v jejím trezůrku
Ona však čeká v sirném zátiší na malomocného šampióna
Aby kouzlil a vábil dále
Aby sidericky odzvonil a těm loutkám řekl-"dosti již!"
V tom ději mají naprosto jasno
Leč mlhavé počasí nesvědčí koprům
Stačí knihou v okně pozorovat úsvity
Řekla si to nahlas a posečkala
Autor Mrášnivor, 07.02.2008
Přečteno 232x
Tipy 2
Poslední tipující: Nic nic nic
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí