Vraj sloboda??

Vraj sloboda??

Anotace: Hehe to by som rad vedel:DDD

Dovidenia moji
drahý ja chystám
sa do sveta ísť
do neznáma vykročiť
a nevedno kedy mám
prísť.

Ja ochutnať chcem
sladkú chuť tej
krásnej slobody,
veď uzavrel som
s tebou zmluvu
dohody.

Ty život krutý prekážkou
my chceš byť,ja
mal som dať na
radu milých teraz sa
len môžem biť.

Do boja sťa rytier
voči každej prekážke
ja hanbiť sa budem
po hociktorej porážke.

Len snívať o vás
môžem moji premilý
ako vás tak moje rany
kruto ranily.
Autor walker, 07.02.2008
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pořád mám nutkavý pocit, že v tom není srdce

20.03.2008 13:06:00 | myší královna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí