Bienvenue a Paris

Bienvenue a Paris

Kašpárek s rolničkami před Moulin rouge,
Za svitu architekt rozprostřel tuž,
Probouzející se princezna po letní noci,
Jižní slunce tančí k ní ku pomoci,
Tisíce zázraků v zrcadle Seiny,
Jediný z nich je jí opravdu věrný,
Bienvenue a Paris...
Alors...
Les musiciens...
chantez-vous!
v purpuru vášně opiti zcela,
z harmonik píseň dozněla,
do úzkých uliček Viktora Huga,
do domova bídy a bídníka,
Bienvenue a Paris...
Alors...
Les danceuses...
tournez-vous vos jupes...
Bienvenue a Paris!
Autor Muta cum liquida, 07.02.2008
Přečteno 260x
Tipy 4
Poslední tipující: hanele m., Bíša, její alter ego
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zas to má atmosféru... líbí se mi to :o)

21.02.2008 21:31:00 | hanele m.

merci, monsieur! salut de la Paris. J´aime ce l´air

07.02.2008 21:47:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí