PÁTEČNÍ DOPOLEDNE

PÁTEČNÍ DOPOLEDNE

Anotace: .... takové bylo .... :-))

Lesní cestou vzhůru stoupáme,
ruku v ruce, pohledy se laskáme.
Brzké ráno, sluníčko svítí,
celé dopoledne spolu můžeme býti!

Přes cestu plachá srna skočí,
já dívám se do tvých očí,
ve kterých mohu číst:
Mám tě rád, tím jsem si jist!

Na krásnou louku přicházíme
do jejího lůna se uložíme.
Nad hlavou máme modré nebe,
vnímáme přírodu a sebe.

My dva!
Ve své skromnosti.
Přijímáme strasti i radosti.
Co víc si můžeme přát?
Společné chvíle,které nám život může dát!
Autor Dalimila, 27.06.2005
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí