PONDĚLÍ

PONDĚLÍ

Anotace: ...ach jo! :-(

Bože to je den!
Práce a blázinec od rána jen!
Stále na nic není čas,
ředitel už volá zas!

Takže žádné veršování,
vy nemáte ani zdání,
jak moc bych tu chtěla být,
jenže musím odejít!

Čekají tu stohy práce,
ale věřím, doufám, že zase,
najdu pohodu a klid
s verši se budu moci pomazlit!

Tak mi držte pěsti
ať mě potká štěstí!!!
Autor Dalimila, 27.06.2005
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí