tvůj pohled

tvůj pohled

Anotace: s tebou je hezky

chtěl bych být jako ty,jak racek bílý
vznášet se nad mořem každičkou chvíli
nad vlnou vznášet se být plný radosti
umět zapomenout na všední starosti

znát moře hlubiny,sílu a bouři
i klidnou hladinu kdy moře zmoudří
dál a dál větrem se nechat nést
touhou tvých pohledů chci se vést...
Autor oli, 27.06.2005
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také,bych taková chtěla být.

13.09.2005 09:57:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí