Nemlč!!!

Nemlč!!!

Anotace: Tak něco sakra řekni :(

Nemlč! Řekni aspoň slovíčko!
Vysměj se mi...
Odmítni mne...
Řekni, že by to stejně nemělo smysl!!!
Promluv... nenech mn jen tak odejít!
Dělej, co chceš, ale nemlč!

Jen prosím neklop oči...
Na mlčení se těžko odpovídá...
Autor barking bitch, 11.02.2008
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí