PODĚKOVÁNÍ

PODĚKOVÁNÍ

Anotace: .... vám VŠEM, kteří komentujete moje nepodarky :-))

Mé psaní
žádná umělecká tvorba není.
Je to můj život,
převedený do básnění.

Tak moc mi pomáhá,
když se mohu svěřit,
své radosti i trápení
někomu sdělit.

I vaše komentáře
mi pomáhají.
Čerpám z nich poučení
a sílu dají.

Vím, že poradit dobře mi chcete,
proto DÍKY ZA TO, ŽE MĚ ČTETE! :-))
Autor Dalimila, 28.06.2005
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí