Špalíček z jabloně

Špalíček z jabloně

Anotace: ...není to jen moje dílko....

Do hladka leštím špalíček dřeva z jabloně
A při tom myslím na to co bude dál
Blýskavým ostřím, dřevo co voní po luně
mění se v runu, talisman i svatý grál

Tajemný talisman, vonící jarem, zrozením
V magickém obřadu, luna mu sílu svou dá
Posvěcen životem, smrtí i plozením
Tobě má lásko, do něj Ti srdce své dám.
Autor Mácha, 11.02.2008
Přečteno 306x
Tipy 13
Poslední tipující: Noc17, s.e.n, pavlis, isisleo, jedam, Lucie Teru
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň jako vyznání.Má hloubku.

15.02.2008 21:18:00 | s.e.n

Krásná.......pochopila jsem

11.02.2008 21:49:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí