Moje vina

Moje vina

Anotace: Ani nwm proč sem to napsala.. Asi sem někomu něco uděla.. Je stara taky bych řekla.. rok.

Promiňte drazí,
co napsat jen já mám,
omlouvám se velice,
a rty si nití sešívám,
konečky prstů,
kladivem si drtím,
svoji vinu velikou,
všude jen teď vidím.
Do oči lepidlo,
teď hned si musím dát,
aby ty oči proradné,
nemohly Vám lhát.
Autor Elishabet, 11.02.2008
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí