Panelákový blues

Panelákový blues

Anotace: ...

Jezdila po zábradlí,
jen tak chodit po schodech ji prostě nebavilo.
Cestou ze školy nasbírala plný dlaně ztracených pětníků,
nikdy nepřišla s prázdnou.
Lezla k němu balkonem,
ani ve snu ji nenapadlo, že by se mohla i zabít.
Vrněla blahem, když ji osahával.
U popelnic křičely pelešivý kočky.
Červený prsty zaryla do kůže.
Cítila, jak se stává ženou.

Tu barvu už žádný další nesmyje.
Autor Koprtinka, 12.02.2008
Přečteno 287x
Tipy 11
Poslední tipující: Lukáš Rymeš, just me, vapiti, Štěpina G, Who cares a lot, jedam, její alter ego
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj. málo takových zde, málo..

14.02.2008 09:38:00 | Who cares a lot

ještě, že každý blues není smutný

12.02.2008 19:39:00 | její alter ego

ještě že se paneláky po 30 letech znovu natírají xD

12.02.2008 16:12:00 | Norlein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí