Nuda nemá šanci

Nuda nemá šanci

Anotace: Pro kolegu, který odchází do důchodu a skládá hezké básničky (a bude mi tu chybět, protože byl jediný, s kým jsme si posílali maily ve verších)

Než v důchodu se nudit
Je lepší k vodě zajít
Ne, nemyslím utopit
Jen v klidu se posadit

Nalít víno do sklenky
Urovnat si myšlenky
Slova k sobě poskládat
Na papír je rychle dát

Udělat z nich básničku
Ukázat ji sluníčku
Ostatní s ní potěšit
Radost v duši potom mít
Autor Mirčaa, 28.06.2005
Přečteno 955x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí