Dívám se na svou tvář

Dívám se na svou tvář

Dívám se na svou tvář.
Dívám se,
vlas šedivý
vykukuje ze skrání.
Pohled můj
vidí cizinku,
co vstoupila
do mého života.
Nechce odejít,
chce se mnou
stále být.
Musím ji ukázat,
zač je toho loket.
Veselými barvami
ji zaplavím,
zhatím její plány,
v novém image se
objevím.
I když se to zdá
nemožné,
kousíček zrcadla
nosím v sobě,
svůj obraz vidím,
v každé roční době.
Netřeba se cizinek bát,
je třeba
naučit se je milovat.
Autor devcatko z jetele, 13.02.2008
Přečteno 302x
Tipy 7
Poslední tipující: excited, 0-0, jerabina, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-O Údiv- klobouk dolů

10.03.2008 14:00:00 | jerabina

Učit se milovat... to je nádherná škola života..

16.02.2008 13:51:00 | excited

Hezká básenka, myšlenková, pro někoho je dost těžké mít ráda sama sebe, je vidět, že jsi sebevědomá, máš jasno a to je dobře ...

13.02.2008 11:56:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí