Omluvte se

Omluvte se

Anotace: ...and said: I feel so other

Vidím ji zřetelně,
kam otáčí kohoutek?
vždyť nemá řidičák.
Kruhy se kolem vzdouvají v pravidelných obrazcích,
aura není vidět,
vylilo se potravinářské barvivo,
možná višňové či jahodové?
Za ušpiněné ruce ji někdo tahá zpátky do plátěné košilky,
pročpak v ní i spinká?
Síťovaná látka teď nejde vidět,
možná se ale všechno propije a zviditelní.
Obnažené všechny zuby,špičáky,
vlasy se v pramenech trhají,
zadrhnuté ve sponách.
Zmítat se přece nemá cenu,
pověděl doktor Uzel,
žít bude v měkoučku až do smrti.
Nech mě už zavřít oči.
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí