Koně

Koně

Anotace: ........

Koně cválají,
po planině,
míle jím ubíhají,
pod nohami,
kam se jen řítí,
svobodní přízraky,
lesů zelených,
hor ohromných…

v krajině,
kde se čas zastavil,
není tu proč spěchat,
žijeme tu současností,
budoucnost nám může,
do života přinést vše….
Autor Vlk v rouše, 14.02.2008
Přečteno 239x
Tipy 10
Poslední tipující: Issa, Princezna.Smutněnka, Lota, Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svoboda je krásná, ale snadno uloupitelná...Těm koním občas závidím.

04.03.2008 20:29:00 | Princezna.Smutněnka

...cítím tu volnost koní, opravdu není kam spěchat, najít čas si život vychutnat

04.03.2008 00:27:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí