Nemáš pocit, ..

Nemáš pocit, ..

Anotace: Tak tahle snad není ani smutná ani pesimistická.. :)

.
Nemáš pocit, když se stmívá
a v měkkou noc se zas den mění,
že sladkou příchuť vítr mívá,
nehladí ti tvář políbení?

To já, když houstne tu modř nebe
a den se loučí v červánku,
večerní rosa do nohou zebe,
to já posílám ti pusu po vánku.
.
Autor Euka, 28.06.2005
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí