Však pochopíte

Však pochopíte

Anotace: 2 otázky

Sluníčko zapadá,
a mě tak napadá,
kolikrát může člověk milovat?
Kolikrát může lhát?

Já si myslím že někoho milovat
nedokážeš jenom tak,
můj názor zní asi takhle,
jedenkrát,to stáčí nebo ne?

Opravdová láska se časem oběví,
i když taky tak i zmizí,
musíš ji rychle poznat,
a už se jí nevzdát.

Každý má tu svou lásku někde,
ale kde jí hledat,do prdele.
Ono by to mělo přijít samo,
pokud se ti to už nepodařilo.

Lhaní je tak hnusné slovo,
zvracet se mi z něho teďkom chtělo.
Kdo lže ten krade,
popelnici se hrabe.

Lež je odporná,
nenacházím na ni slova,
když ti někdo lže je to hrozný pocit,
jako žít v kleci plné opic.

Když někoho miluješ,
s laskou hrát si chceš,
milovat s laskou je upřímné,
jinak by to bylo podivné,
myslím že to ani nejde,
říct jen lásko miluji tě.

Tyhle dvě slova k sobě nejdou,
ale kamarádi velcí jsou,
v láscese často lže
lhát můžeš i o lásce
Autor Vacluvka, 14.02.2008
Přečteno 226x
Tipy 1
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí