TŘICÍTKA

TŘICÍTKA

Anotace: *** pro mého mladého kamaráda Radima

Jsem tak mladá, plná života.
Dlouho jsem chodila bez cíle,
až se mně podařilo najít Tebe.
Objevit Tě, Tvou krásu,
něhu a cit.
Mám v sobě sílu Tvých paží.
Když jsi nablízku,
svět se náhle točí.
Dívám se do Tvých
oduševnělých očí,
plných dychtivého
očekávání.
Vím, Ty jsi ten pravý.
Už Tě nikdy neopustím.
Jsem Tvoje
TŘICÍTKA
a v Tvém srdci je
pro mne dost místa.
Autor devcatko z jetele, 16.02.2008
Přečteno 223x
Tipy 1
Poslední tipující: Taog
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vím přesně, o čem to je

01.03.2008 08:13:00 | Taog

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí