U šálku čaje

U šálku čaje

Anotace: Moje malé večerní básnění - milé a nelogické...

U šálku čaje….

U šálku čaje
Sedíme spolu
U stolu kraje
S očima dolu

Řeči nám váznou
Však duše hladné
Se lžičkou prázdnou
Nápoj nám chládne

„Copak mi povíš?“
Zeptám se tiše
Ty na mě civíš
Jak méďa z plyše

Jsme si tak cizí
Mezi náma most
Jako zlato ryzí
Je naše osamělost
Autor Želwice, 16.02.2008
Přečteno 267x
Tipy 1
Poslední tipující: Broucinek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí