Rajčatový pozdrav.

Rajčatový pozdrav.

Anotace: Kdybych nebyl lajdák a měl nabroušené nože, mohl jsem Vás tímto ušetřit...

Rajčatový pozdrav.

Když mi nenecháš
teplou vodu v konvici
na mou ranní kávu
vím
že je něco v nepořádku…

Ztupělý nůž
poslal svůj rajčatový pozdrav
Bože jak nesnáším
utírání hadrem
ale pokud to nechám zaschnout
nemusel bych se již
škodolibého smíchu
oné zeleniny zbavit.

Od stolu vidím krásně
na hlavní silnici
auta když stojí
jsou jen kusy plechu
ale když se rozjedou
změní se v živé bytosti
co se škádlí troubením
když je jim zima
trochu zasmrdí
když se nudí
baví se předjížděním…

Asi si zajdu k lékaři…
Autor Martin Vodňanský, 29.06.2005
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí