Spolužačky

Spolužačky

Anotace: tohle je básnička o mých nových spolužačkách....Psala jsem ji s chutí.

Jsem zde a vše o čem jsem kdy snila je zapovězeno.
Tři černé balvany, někdy jen dva,
vysávají ze mne štěstí a cokoliv,
čím tvořena jsem Já.

Ikdyž s duší plnou elánu a lásky příjdu zde,
vše marné je a vniveč přijde tam,
kde ropucha černá obrýlená jest.
Autor Nevis, 18.02.2008
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí