TY

TY

Anotace: Musela jsem něco složit .. Akorát teda nic moc..Ten člověk si to nikdy nepřečte a on jediný to pochopí .. Asi..

Pohrdáš mnou,
pohrdáš světem.
Pohrdáš přirodou,
pohrdáš světlem.

Cítíš ublížení,
cítíš nenávist.
Cítíš sebezatracení,
cítíš ametyst (pamatuješ?).

Vidíš život,
vidíš vrásky,
slyšíš štěkot,
slyšíš hlásky.

Neumíš milovat,
chceš být jak ONI.
Nechceš se vzdalovat,
však topíš se v NÍ.
Autor Skořicová princezna, 19.02.2008
Přečteno 251x
Tipy 5
Poslední tipující: Šerák, Lisa.Ginmi, just me, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí