Dalí

Dalí

Anotace: ***

Oči vytřeštěné
Kníry vzhůru vytočené
Genius co v jeho v tváři i snových obrazech se zračí
Měkké hodiny, které čas zvláštní měří
K tomu šuplíková žena
Ruce v prostoru natažené
V dálce za ní žirafa hořící
Klidně přitom žár přijímající
Tygři co s oblohy
Na ženu se vyhrnuli

To vše originální
Vize Španěla
Co revoluci v umění 20 století
Dokonalou udělal
Autor WWW, 30.06.2005
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí