Nešťastná...

Nešťastná...

Anotace: Má starší tvorba...rýmovaná citovka...řekla bych

Vyprahlá ústa,
a v krku srdce.
Hloupá je pomsta,
slzy padaj mi na ruce.

Dnes hořká je i káva,
cukr nepomáhá.
Bojím se tmy,
olizuji si své popraskané rty.

Má básnická duše,
už na pomoc mi kluše.
I když síly své znovu sbírám,
je mi jasné, že tam dole pomalu umírám.

Nedokážeš nikdy pochopit co cítím,
a tak nesnaž se mi radit.
Snažím se apřesto nenávidím,
už nic nedá se zkazit.

Dýchám avšak stejně se dusím,
odrazit ode dna rychle se musím.
Pohlťuje mě mé temnější já,
avšak nikdo to nikdy nepozná.

Usínám, obsypána vavříny,
já vím...ani já nejsem bez viny...
Autor whiolet, 19.02.2008
Přečteno 283x
Tipy 7
Poslední tipující: WhiteSkull, Bíša, Azazen, Danah, Psavec, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nech si chutnat

04.03.2008 15:07:00 | whiolet

Tak zatím. Musím na oběd.

22.02.2008 13:48:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí