Tobě...

Tobě...

Anotace: ...protože je to už dlouho co si mi zmizel. ...protože dnes mi Tě vše připomnělo. ...protože jsem Tě už dlouho nebyla navštívit. Stále vzpomínám...

...protože psaní v slzách bolí nejvíc
protože omluv se snadno přejíš.
...protože Ty si mě hladil za
princezny.
...protože Ty si mě viděl
lepší.

Protože smrt k nám přijde vždy
neohlášená
třeba jako pošťák
který náhle zaťukal jinak
darovaná věc co se nám
rozbila
jako suché listí
které se rozhodlo
dneska nepadat.

...protože nic není nadarmo
a taky zadarmo.

A s trochou štěstí bys mi
nikdy nepřišel říct promiň
s pocitem viny a se slabší
křečí v zátylku.

...protože s poslední kapkou
ze sklenice
měla bych ti říct už naposledy
sbohem.
...protože se nikdy nevrátí žádná
chvíle s tebou.
...protože zrnko prachu nerozpoznáš
v milionech dalších.

/Protože si to byl Ty/
Autor Lacosta1, 19.02.2008
Přečteno 442x
Tipy 10
Poslední tipující: Cassandra, takova, Bžunda, Bíša, Psavec, just me
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vzpomínky ti nikdo nevezme

25.02.2008 13:25:00 | Cassandra

smutná

23.02.2008 13:46:00 | takova

Moc krásné,vzpomínky v nás zůstanou navždy.

22.02.2008 16:26:00 | Bžunda

Hlavně že vzpomínáš.

19.02.2008 23:25:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí