čokoládová panenka uplakaná

čokoládová panenka uplakaná

Anotace: **** nemoc

Leží tu na bílém polštáři,
čokoládová panenka uplakaná.

Pomoci ji nemůžu.

Svět se jí zhroutil,
cítí chuť hořkého
pelyňku.
Něco se stalo,
nový koloběh
života přerušilo.

Přestaň už naříkat,
dívenko marcipánová.
Osuš si mokrá očka.
Černá kukadla zahal
do sladkých snů.
Uklidni své nitro,
uzdrav ztrápené tělo.

Tak tiše spi,
nabírej síly,
Tvá cesta je daleká,
tak brzy dojdi k cíli.
Autor devcatko z jetele, 19.02.2008
Přečteno 379x
Tipy 3
Poslední tipující: jerabina, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutne, ale pekne

20.02.2008 11:40:00 | jerabina

Fajn :-)

19.02.2008 21:18:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí