DÉŠŤ

DÉŠŤ

Anotace: ...tak jsem se zamyslela :-))

Lásečko, prší! Déšť padá,
já cítím, jak tě mám ráda.
S každou kapičkou deště,
já chci tvé polibky ještě!

Ten vlhký vzduch mi připomíná,
vůni tebe a touha ve mně dřímá.
Chytám ty kapky do svých dlaní
má mysl se vůbec nebrání.

Čekám na doteky tvoje,
kdy splynou ústa dvoje,
kdy déšť a vánek letní,
budou s námi,než se setmí.
Autor Dalimila, 30.06.2005
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí