Nadhled

Nadhled

Anotace: za každým slovem vzlykání..není to - co nás pohání!!

Zkreslenej pohled na věc „FAKTA“ nemění
Chování hyen – jenom blázen ocení
Protože plevel roste v každym osení

..A S LIDMI JE TO STEJNÝ!

Přemilej úsměv žádnou faleš neschová
neb za morálkou není pouze výchova
Vždyť i krev bude vždycky nachová

…NIC NENÍ NIKDY BEZNADĚJNÝ!

Možná i často slaboch zuby vycení
Důvod je svědomí - toť jeho vlastní vězení
Snad kdesi v očistci jsou tihle „bloudi“ chyceni

…ZJEVNÁ JE VŽDYCKY MÍRA VINY!

Styl jednání většinou všechno prozradí
Za každou oponou je skrytý pozadí
A moudrý nebodne – pouze jen pohladí

…Z NÁS ZA KAŽDÝHO..MLUVÍ ČINY!!
Autor šuměnka, 30.06.2005
Přečteno 612x
Tipy 8
Poslední tipující: Zasr. romantik, Špáďa, Danger
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Vítám tě na literu, ať se ti tu líbí.
To abys věděla, že jsem i sem zabloudil. :o))

02.01.2011 18:51:00 | Zasr. romantik

No začínalas krásně...silná slova,díky za ně.

06.12.2010 19:10:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí