Lodě

Lodě

Anotace: Nevím co sem patří promiňte.

Lodě
Po hladině pluje loď.
Neboj se a vyplout poď.
Hlavní proud tě ponese .
Odpor?!To on nesnese.

Neboj je jen povrchní.
Hlavně mu už neprchni.
Většina loděk se nechala unést.
Jenom jen žádné břemeno nenést.

Nestarat se o nic .
Mít pohodu,co chtít víc??
Ti co se nenechali proudem unést.
Musejí své břemeno nést.

Ale přece mají více svobody.
A volnosti a příjemné pohody.
Vždyť přece mohou rozhodnout,
kam svobodně plout.
A nechat za sebou ten hlavní proud.
Autor Lodě, 30.06.2005
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí