Unášena...

Unášena...

Anotace: Často sama sebe nechápu.

Unášena okolnostmi
do neznámých končin
světa za zrcadlem.

Odrážena vlastním
NE !

KDYBY...

A PROČ ?

Nesmířena,
urputně doufající
v lepší časy,
a zároveň nedůsledná konat.

Plná smíchu pro hlouposti.
Lapající po vzduchu
v horké soli.
Od krajnosti do krajnosti,
až to bolí.

Silná i slabá.
Stržena přívalem života padá.
Líná znovu vstávat.

V davu těl bažící po samotě.
Osamělá bez dotyků,
s hřebíkem v botě.
Unášena někam, váhá.
Dál...snad...asi... možná.
Jít...dál...sama.
Autor spare, 20.02.2008
Přečteno 230x
Tipy 11
Poslední tipující: WhiteSkull, jiljovský, labuť, Bean, Martinecka23, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snad touha..
a nebo strach tě nese???
otázka zní..
jak dlouho to jedna duše snese?
však věř, že nadějí a tužeb..
je jako šišek v lese..
(taxe vohni a sbírej..
at si v ohni..a neumírej .o))

21.02.2008 08:46:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí